Головна » 2021 » Грудень » 22 » З Днем Святого Миколая!
11:50
З Днем Святого Миколая!

19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році, це свято Миколая - день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими.

            Мало кому відомо, що в цьому святі прихована історія життя людини, яка жила у другій половині третього сторіччя. Він прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним. Миколай, за переказами, був народжений в місті Патари, в Лікії. Його батьки були правовірними людьми. Хлопчик з ранніх років виділявся серед інших особливою любов'ю і чуйністю, співчуттям до оточуючих, завжди допомагав бідним, роздавав убогим монети, залишаючи у своїх руках тільки необхідне. За добродушність і милосердя Миколая отримав велику подяку і шану від людей і був піднесений до рангу святих.

           Саме вночі  з 18 на 19 грудня, як усі поснуть, миттю прилетить на золотих санях Миколай – із білою бородою, в теплому кожусі, а головне – з великим мішком подарунків.Та не все так просто. Разом з Миколаєм приходить ще 2 ангели і 2 чортики – і от саме вони розповідають Чудотворцю, якого саме подарунка заслужила  дитина.

           Але і дорослі й діти завжди вірять у перемогу святого Миколая Чудотворця, де завжди перемагає добро, і кожна дитина (велика чи маленька) отримає свій довгоочікуваний подарунок. 

 

Переглядів: 184 | Додав: larisabr81 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar